Fins a 23 víctimes mortals més en un sol dia pel coronavirus a Catalunya

La malaltia, de moment, ha causat ja 41 morts, i hi ha 65 persones en estat greu
Coronavirus

Les darreres dades del Departament de Salut de la Generalitat confirmen 472 nous positius per coronavirus a Catalunya, fent que la xifra se situï en 1866 infectats. La xifra de morts, a més, que ha estat de 23 durant les darreres hores, i ha elevat les defuncions a 41 de les 18 que hi havia fins ara, deixant la taxa de letalitat en un 2%.

Pel que fa als afectats per la malaltia que han estat confirmats fins ara, 65 estan en estat greu. A més, les xifres aportades per la Generalitat detallen que, entre les persones que han donat positiu a les proves de la malaltia, 98 són professionals sanitaris.

Pel que fa a Igualada i la Conca d'Òdena en general, Salut confirma un total acumulat de 88 positius de coronavirus des que es va declarar el brot. Sis persones estan greus i 14 amb patologies prèvies han mort. Del nombre total de casos del brot d'Igualada, 48 són professionals sanitaris.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides