El metro de Barcelona ha patit aglomeracions en l’hora punta d’aquest dilluns

No s'ha pogut garantir la distància mínima d'un metre entre els usuaris per evitar el contagi del coronavirus
Missatge del metro de Barcelona

Aquest dilluns, primer dia laborable des de l'aplicació de l'estat d'alarma per fer front al coronavirus, algunes línies del metro de Barcelona ha patit aglomeracions d'usuaris a l'hora punta de primera hora del matí.

Així, el metro no ha pogut garantir la mesura de seguretat sanitària que demana que entre les persones que han de sortir al carrer durant l'ordre de confinament mantinguin un metre de distància per evitar el contagi del Covid-19.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) insisteix a través de les xarxes socials que es desaconsella viatjar excepte per raons inajornables. Les principals aglomeracions s'han produït a la línia vermella L1 i a la línia groga L4.

Des de l'Autoritat Metropolitana del Transport s'apunta que si segueix aquest volum d'ús del metro per part dels ciutadans el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat haurà de decidir mesures per regular l'accés al servei del transport públic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides