A qui li ha encarregat l’editorial Planeta un llibre crític amb el procés?

Ramón de España, Albert Soler i Víctor Amela
Ramón de España, Albert Soler i Víctor Amela

A Albert Soler. L’editorial Planeta ha pres bona nota de l’èxit de vendes del llibre “Estàvem cansats de viure bé” del periodista del Diari de Girona. Aquest llibre, que recull articles seus al diari gironí des de finals de 2016 fins l’octubre de 2019, ha tingut un molt bon nivell de vendes, tant en la seva edició inicial en català com la posterior en castellà. S’han venut ja uns 4.000 exemplars de l’edició catalana i uns 1.200 de la castellana. Planeta li ha encarregat a Soler que faci un llibre on analitzi el procés però amb un text totalment nou, no en base a articles publicats prèviament.

De l’èxit de “Estàvem cansats de viure bé” n’és una constatació que Albert Soler tenia aparaulades un seguit de sessions de firmes tant a Barcelona com a Girona, el proper Sant Jordi. Aquestes firmes, però, ara queden en l’aire com a conseqüència de les restriccions dels moviments i concentracions humanes que ha comportat la pandèmia del coronavirus COVID-19. Aquestes restriccions han obligat també a la suspensió de l’acte previst pel 31 de març a la sala Luz de Gas, a Barcelona, on havien de participar Ramón de España, Víctor Amela i el propi Albert Soler. Tots tres havien de conversar sota el títol de ‘Cansados del Prusés’.

Els tres periodistes han coincidit en algunes de les moltes presentacions que s’han fet del llibre, que han estat sovint multitudinàries. Malgrat les vendes considerables de ‘Estàvem cansats de viure bé’, que ha estat diverses setmanes entre els llibres més venuts a Catalunya, ningú no ha convidat l’autor a parlar-ne a TV3 o Catalunya Ràdio. Potser quan aparegui el seu llibre amb Planeta es trenca aquesta malefici.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides