L’exèrcit desplega l’UME a les zones de major risc de propagació del virus

Han començat per Madrid, València, Sevilla, Saragossa, Lleó, Las Palmas i Santa Cruz de Tenerife
Militars de l'UME a l'estació d'Atocha a Madrid

Efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) es despleguen a les zones d'efecte major de propagació del coronavirus per a realitzar reconeixements previs que permetin identificar les necessitats, segons ha anunciat aquest domini del Ministeri de Defensa.

La decisió s'ha adoptat en la reunió de coordinació que ha presidit la ministra Margarita Robles a la seu del Departament per estudiar les accions que corresponen a les forces armades en compliment amb el decret d'estat d'alarma aprovat pel Govern.

La primera decisió adoptada ha estat l'activació de l'UME per fer "reconeixements previs" en algunes zones urbanes on tenen contingents desplegats (Madrid, València, Sevilla, Saragossa, Lleó, Las Palmas i Santa Cruz de Tenerife), en zones d'aquestes ciutats on es pot tenir un major risc de propagació del virus.

El Ministeri de Defensa també ha decretat l'activació de metges militars en la reserva i de la farmàcia militar per incrementar l'elaboració de la solució desinfectant hidroalcohòlica, així com altres medicaments genèrics necessaris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides