206 nou casos eleven a 715 el total de coronavirus a Catalunya

Hi ha 41 greus i 65 professionals sanitaris infectats
Degoteig de casos de coronavirus a Catalunya

El nombre d'infectats a Catalunya pel coronavirus s'eleva a 715. En les últimes hores el Departament de Salut ha informat de dues morts més per la malaltia: dues dones amb patologies prèvies. Des de l'inici de la pandèmia, han mort a Catalunya un total de 8 persones, tres de les quals relacionades amb el brot d'Igualada. I del nombre total d'afectats pel coronavirus, 41 persones estan greus.

Pel que fa als nous casos, en les últimes hores s'han diagnosticat 206 nous positius. Del nombre total d'afectats arreu del país, 65 són professionals sanitaris.

El brot d'Igualada

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total de 70 positius de coronavirus SARS-CoV-2 des que es va declarar el brot. Quatre persones estan greus i tres, amb patologies prèvies importants i d'edats compreses entre els 71 i els 86 anys, han mort amb la Covid-19. Del nombre total de casos del brot d'Igualada, 41 són professionals sanitaris.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides