El batlle d’Igualada demana reforços sanitaris urgents a la Generalitat

Marc Castells (JxCat) s'adreça a Salut per contenir l'expansió del coronavirus i assegura que Empresa garanteix la distribució de productes de primera necessitat
Intervenció de Marc Castells
Intervenció de Marc Castells

Marc Castells, l'alcalde d'Igualada (JxCat), ha demanat públicament a la Generalitat que reforci urgentment l'assistència sanitària a la localitat i que asseguri el subministrament de productes de primera necessitat als supermercats de la capital de l'Anoia.

Castells, en concret, s'ha adreçat al departament de Salut, que encapçala la consellera Alba Vergés (ERC), perquè "amb caràcter immediat" enviï "els reforços que calguin" per ajudar el personal sanitari local, que estan "exhaustes", ha indicat.

Així mateix, ha assegurat que ha obtingut de la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, la garantia sobre el subministrament d'aliments i altres productes de primera necessitat a tots els supermercats i hipermercats de la ciutat.

A Igualada, el brot de coronavirus s'associa amb tres morts i totalitza 49 infectats, 33 dels quals són personal sanitari. Hi ha 200 d'aquests professionals en aïllament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides