La Generalitat, i no l’usuari, assumeix la despesa de trucar al 061

Reprodueix vídeo

El govern de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que assumeix a partir d'aquest dijous la despesa de les trucades al telèfon d’atenció sanitària 061, que fins ara pagaven directament els usuaris. Els partits que son socis al govern català, JxCat i ERC, van rebutjar fer gratuït aquest servei en una votació a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya l’any passat.

El president català Quim Torra i el vicepresident Pere Aragonès han anunciat la novetat sobre el servei 061 Cat Salut Respon, que ara passa a ser d’emergències, com una de les mesures d’un paquet que també inclou una línia de crèdit de fins a 1.000 milions d’euros per a pimes.

Torra també ha avançat que, excepcionalment, participarà a la conferència de presidents que se celebra per videoconferència aquest dissabte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides