La ministra Montero dona positiu en coronavirus i el vicepresident Iglesias està en quarantena

La titular d'Igualtat va participar diumenge passat en la manifestació multitudinària del 8-M a Madrid
Irene Montero

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha donat positiu en les proves de coronavirus, fet que ha provocat també que la seva parella i vicepresident segon del govern central, Pablo Iglesias, s'hagi hagut de posar en quarantena. Aquesta circumstància ha provocat que s'hagi decidit fer les proves sobre coronavirus a tots els membres de l'Executiu de Pedro Sánchez. Els resultats se sabran al llarg d'aquest dijous.

Es dona la circumstància que la ministra Montero va participar diumenge passat en la manifestació multitudinària per commemorar el Dia Internacional de la Dona a Madrid, una manifestació que ha estat criticada per l'oposició en considerar que ja hi havia proves que la capital d'Espanya era un centre de contagi de la malaltia.

Aquest dijous se celebra una reunió extraordinària del Consell de Ministres en la que la participació de l'Executiu de Sàncehz es farà de manera presencial. La reunió ha de servir per concretar noves mesures per fer front als reptes econòmics que pot plantejar el coronavirus a les empreses que pateixen el contagi d'aquesta malaltia.

És previst que el president Sánchez atengui els mitjans de comunicació, però, a la sortida de la reunió per via telemàtica. Per aquesta mateixa via és previst que Sánchez es reuneixi aquesta tarda amb els agents socials per parlar sobre la pandèmia del covid-19.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides