Catalunya registra una quarta mort per coronavirus i 56 nous positius

La xifra total d'afectats és de 181 casos, d'aquests, vint persones es troben en estat greu
Coronavirus

Catalunya registra una quarta mort per coronavirus, segons ha confirmat el Departament de Salut, que no ha detallat ni l'edat de la víctima ni el municipi on ha perdut la vida. El Departament ha informat de 56 nous positius, fet que situa la xifra total d'afectats en 181. D'aquests, 20 estan en estat greu.

Del total d'infectats, 22 són professionals sanitaris, tres menys que en el balanç que Salut havia fet dilluns. De fet, des que es va detectar el primer cas de covid-19 a Catalunya, tres persones ja han rebut l'alta mèdica.

Actualment, hi ha deu laboratoris que treballen per fer les proves per descartar o confirmar els casos de coronavirus. Es troben a l'Hospital Clínic, el Laboratori de Referència de Catalunya, l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Arnau de Vilanova, CatLab, l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital de Bellvitge, l'Hospital Germans Trias i Pujol i l'Hospital Joan XXIII.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides