Cs xifra en 7 ME la despesa sense control de CiU a l’Ajuntament de Sant Cugat

Amplia la denúncia que va presentar a la Fiscalia sobre irregularitats detectades per l'interventor
Mercè Conesa
Mercè Conesa

Ciutadans ha ampliat la denúncia que va presentar sobre la despesa no controlada efectuada per l'Ajuntament de Sant Cugat quan l'alcaldessa era Mercè Conesa, de Convergència i Unió (després, del PDECat), i incrementa fins als 7 milions d'euros l'import de les presumptes irregularitats, publica El Confidencial.

L'any passat, quan Cs va portar el cas a la Fiscalia, xifrava la despesa no justificada corresponent als anys 2017 i 2018 en més d'1,4 milions d'euros., a partir d'un informe de l'interventor del consistori.

La nova alcaldessa de la localitat, Mireia Ingla, d'ERC, va posar llavors a disposició de la Fiscalia i dels Mossos d'Esquadra la documentació relacionada amb les irregularitats detectades per l'interventor, entre les quals hi havia factures sense comptabilitzar, adjudicacions a dit i contractació de serveis sense control, segons la mateixa informació.

Ara, després d'haver revisat els comptes municipals corresponents al període 2012-2014, els regidors de Cs Aldo Ciprián i Munia Fernández-Jordán, xifren en 7 milions d'euros els pagaments sota sospita.

Segons recull El Confidencial, aquests pagaments es van realitzar en bona part sense que constés que derivaven d'expedients de contractació vigents. Alguns, afegeix el mateix diari, havien finalitzat sense que quedés constància que s'havien renovat o prorrogat, i en el cas d'uns altres ni tan sols constava un expedient de contractació. 

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari