L’exconsellera Bassa acceptarà l’indult que preveu demanar la UGT

També aposta perquè a la taula de diàleg entre governs es pacti l'amnistia per a tothom
Dolors Bassa

L'exconsellera Dolors Bassa ha assegurat que acceptarà l'indult que previsiblement la UGT demanarà. "Estic encantada que demanin l'indult", ha celebrat, per afegir després que la seva "prioritat" és sortir de la presó.

En una entrevista a TV3 Bassa ha defensat que el fet que ella sigui a la presó "no és una condició sine qua non perquè se solucioni el conflicte" i ha explicat, per tant, que busca sortir de la presó perquè pot fer "més feina al carrer que a dins".

Per a l'exconsellera, però, l'indult no exclou que s'hagi d'aprovar una amnistia per a tots els represaliats i ha demanat, per tant, que a la taula de diàleg s'acordi.

"Mai he tingut l'esperit de ser un Mandela, vaig fer la feina que havia de fer i he assumit les conseqüències, però la prioritat és sortir", ha afegit, i ha explicat que agrairà molt a tothom que s'adhereixi a la petició del sindicat, on ella havia estat afiliada.

Bassa s'ha referit a la taula de diàleg i ha dit que ella hi ha apostat "sempre". Sobre les declaracions de la també exconsellera Clara Ponsatí, que la va qualificar d'enganyifa, ho ha negat i ha dit que no ho és "gens". Bassa ha aclarit que s'haurà de veure els resultats, però ha demanat "no deixar passar l'oportunitat".

Bassa també ha lamentat que tant ella com l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell s'han sentit "molt soles" a la presó, i ha criticat que, sobretot el primer mes, el focus mediàtic es va centrar en els presos homes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides