Xiulets contra Junqueras, però “això no és un acte electoral”

L’acte del Consell per la República a Perpinyà va ser un bany de masses per a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, tots de JxCat. De fet, per més que es van entestar a negar que fos “un acte electoral” de la formació postconvergent, ERC ho va intuir tan clarament que va enviar una representació per a la primera fila de baix nivell, contrastant fortament amb la delegació de ­JxCat, que incloïa tots els diputats, senadors i membres del govern català.

Tot i amb això, durant l’acte va ser quan més es va notar que, segurament, ERC tenia motius per fer el que va fer. En aparèixer a la gran pantalla un vídeo del líder republicà, Oriol Junqueras, mentre es llegia una carta escrita per ell per a l’ocasió, part dels assistents es van dedicar a xiular algunes de les coses que deia Junqueras en aquell text. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides