Sánchez demana “confiança” en el sistema sanitari pel coronavirus

El president del govern espanyol fa una crida a la calma després que es fes públic el primer cas a Catalunya
Pedro Sánchez, al Senat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat aquest dimarts "tranquil·litat" i "confiança" en el sistema sanitari públic després de la confirmació del primer cas de coronavirus a Catalunya.

"Confiança en el nostre sistema de salut pública que és excel·lent per a aquest tipus de crisi", ha manifestat Sánchez als mitjans de comunicació amb els que ha coincidit en el ple del Senat al qual ha assistit.

D'altra banda, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha convocat aquesta tarda una reunió amb els consellers del ram de les comunitats autònomes per abordar la situació. "Estem en permanent comunicació amb tots ells", ha assenyalat Sánchez.

Les paraules de Sánchez s'han produït després de conèixer el primer cas de coronavirus a Catalunya. Es tracta d'una dona de 36 anys que s'hauria desplaçat a Itàlia en els últims dies i que ha donat positiu a l'Hospital Clínic de Barcelona.

La Generalitat ha activat el protocol per coronavirus. A més, s'espera que el Centre Nacional de Microbiologia practiqui la prova de confirmació en les pròximes hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides