La CUP culpa l’Ajuntament, el PSC i Cs d’un “intent d’atropellament massiu”

Reprodueix vídeo

Un dels participants en el tall independentista de l’avinguda Meridiana de Barcelona, que es manté cada dia durant dues hores en la confluència amb el passeig de Fabra i Puig per protestar contra la sentència del procés, ha patit aquest dilluns ferides lleus després de ser atropellat per un cotxe que s’ha saltat el control de la Guàrdia Urbana, han explicat fonts municipals.

El conductor, que ha mirat de fugir conduint marxa enrere i ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia, ha estat detingut per un presumpte intent d’atropellament. Se l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit i els Mossos d’Esquadra l’investiguen per lesions. 

La CUP de Sant Andreu, que ha descrit el fet com un “intent d’atropellament massiu”, ha culpat l’Ajuntament de Barcelona, Cs i el PSC de “provocar violència”. “El missatge d’acabar amb la protesta com sigui ha donat els seus fruits”, els ha retret el compte de la formació independentista d’aquest districte barceloní.

Així mateix, atribueix “passivitat” als Mossos i la Urbana. Un vídeo difós per la CUP de Sant Andreu també assenyala el director d'E-notícies, Xavier Rius, com a responsable: "Xavier Rius: que assenyalis mata, fill de puta".
 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides