Una fira d’animals preveu reclamar 30.000€ per l’acte de Puigdemont a Perpinyà

Tot i inscriure’s abans que el Consell per la República, la impulsora d’Animaliades denuncia que se'ls ha desplaçat sense notificació municipal
Mireille Pautrat, organitzadora d'Animaliades
Mireille Pautrat, organitzadora d'Animaliades

Mireille Pautrat, organitzadora de la fira internacional de gats i gossos Animaliades, que s’havia de celebrar entre el 29 de febrer i l’1 de març al Parc des Expositions de Perpinyà, preveu portar als tribunals el fet que, segons ella, aquest esdeveniment ha estat desplaçat per l’acte que celebrarà el Consell per la República el dia 29 al pàrquing del recinte.

Segons publica El Confidencial, Pautrat espera la notificació per escrit de la impossibilitat de celebrar Animaliades per apel·lar contra aquesta decisió a un tribunal administratiu. En aquest context, sense haver rebut cap comunicació oficial, assegura que manté la celebració a l’interior de la zona d’exposicions.

L’organitzadora de l’esdeveniment es queixa que l’alcalde de Perpinyà, Jean-Marc Pujol, ha afavorit l’acte on es preveu que participi l’expresident català Carles Puigdemont, la qual cosa assegura que abocarà l’associació promotora d’Animaliades a una petició de liquidació judicial.

Pautrat, que xifra les despeses ja realitzades en 30.000 euros, indica que haurà d’acomiadar treballadors si es cancela l'esdeveniment i no reben una indemnització per part de l’Ajuntament de Perpinyà o “del senyor Puigdemont”. Explica que personal municipal s’ha interessat per saber quin import reclamaria per les pèrdues causades, però tem que aquest moviment s’hagi efectuat per deixar-la sense marge per recórrer als tribunals, i apunta, en aquest sentit, a la lentitud de les decisions de l’alcaldia.

L’organitzadora d’Animaliades remarca que la decisió de l’Ajuntament de Perpinyà d’acollir l’acte de Puigdemont es va adoptar quan ja feia mesos que ella havia reservat aquell espai, i indica que responsables municipals li han ofert alternatives que no compleixen els mínims de seguretat i organització.

Així mateix, també segons El Confidencial, Pautrat assegura que des de l’entorn de Puigdemont li van plantejar possibles canvis d’horari de la intervenció de l’expresident català i de la fira Animaliades, però no van arribar a un acord.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides