Pascal plega com a senadora

L'excoordinadora del PDECat considera que JxCat "no ha assumit el rol necessari" per solucionar "el conflicte entre Catalunya i Espanya"
Marta Pascal
Marta Pascal

Marta Pascal ha anunciat aquest dilluns que deixa l'acta de senadora després d'haver manifestat les seves discrepàncies amb l'expresident Carles Puigdemont i la línia política que, de la seva mà, han assumit les sigles postconvegents.

En una carta dirigida al president del PDECat, David Bonvehí, que ella mateixa ha difós a Twitter, Pascal ha retret a JxCat que "no ha assumit el rol necessari com a actor polític que abordi formes de solucionar el conflicte entre Catalunya i Espanya" i també ha considerat aquest espai polític "pres" del "simbolisme estèril" i d'una "retòrica molt estrident" que, segons ella, ha deixat "les nostres institucions a la intempèrie".

Pascal troba que la seva discrepància, que ella considera que aporta pluralitat i suma en l'espai polític postconvergent, "internament es viu com una dissidència, com alguna cosa que resta", ha explicat durant una entrevista a TV3.

"Crec que faig el que toca. Per mi, la coherència i els principis són molt importants", ha afegit. Pascal participarà per darrer cop com a senadora en el pròxim ple.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides