Vaga general amb un 100% del seguiment a la petroquímica de Tarragona

Reprodueix vídeo

CCOO i UGT han comunicat aquest dimecres al matí que la vaga general convocada al sector petroquímic de Tarragona per ambdós sindicats està tenint un 100% de seguiment. L'aturada de 24 hores ha començat a dos quarts de cinc de matinada i els serveis mínims treballen "amb normalitat" a les empreses, segons CCOO.

La protesta, que porta com a lema "Per una petroquímica forta, més seguretat i menys precarietat", es va convocar per l'explosió a l'empresa Iqoxe del passat 14 de gener, que va causar la mort de dos treballadors i d'un veí d'una localitat propera.

Es tracta del primer cop que, al marge de les vagues generals, s'organitza una aturada del sector a Tarragona. Una manifestació oberta a la participació dels ciutadans caminarà a partir de les set de la tarda des de la seu de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) fins a la seu del govern.

La patronal AEQT, per la seva part, havia lamentat les darreres hores la celebració de la vaga, que considera que no és "el camí eficaç per assolir millores", i havia defensat que el sector disposa d'"uns nivells de qualitat laboral molt per sobre de la resta de sectors econòmics".

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides