Qui alimenta la teoria de la conspiració per justificar la suspensió del Mobile?

Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, apuntava en una entrevista a RAC1 a la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina com un dels elements que poden haver provocat la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC), alimentant així la teoria de la conspiració.

Malgrat tot, Colau diu que GSMA està contenta amb Barcelona. Ara bé, de moment no s'han plantejat que la ciutat es converteixi en la seu immòbil del Mobile.

D'altra banda, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, de l'òrbita Puigdemont un dels noms que sonen amb insistència per ser el candidat de JxCat a les pròximes eleccions catalanes, negava la major a la mateixa emissora.

"No alimentaré la teoria de la conspiració, independentment que al món hi hagi una gran batalla entre els Estats Units i la Xina per l'hegemonia tecnològica", sentenciava Puigneró en al·lusions a les declaracions fetes per l'alcaldessa Colau.

Puigneró també ha assegurat que el Mobile es quedarà a Barcelona perquè hi ha "un contracte signat"

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides