L’exconseller Santi Vila s’apropa al PSC amb el seu últim llibre

L’exconseller i etern aspirant a liderar tot l’espai convergent de l’època, Santi Vila, publica un nou llibre. No és el primer des que va deixar la política, però sí des que va ser jutjat per l’1-O al costat dels seus companys de Consell Executiu de Carles Puigdemont.

Al reclam, diu que fa plantejaments passant “del banc dels acusats al compromís amb la reconciliació”. Tota una declaració d’intencions que, en realitat, amaga un resum del que va ser el judici i, sobretot, un decàleg dels seus actuals postulats polítics, els que creu que haurien de posar-se en marxa per intentar treure Catalunya del pou en el qual entre tots l’han posada.

I és aquí on ve la novetat. Santi Vila aposta per un seguit de mesures que, lluny de ser plantejaments propers a Junts x Cat o al PDECat, mantenen més sintonia amb el PSC i amb el seu soci al Parlament, Units per Avançar, que lidera Ramon Espadaler. De fet, poc abans de les eleccions municipals es va rumorejar la possibilitat que Vila acompanyés Jaume Collboni a la llista del PSC a l’Ajuntament de Barcelona. Un cop passat el judici i la inhabilitació, potser aquest és el seu pròxim destí polític.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari