Cancel·lat el Mobile pel coronavirus

L'onada de baixes d'empreses tecnològiques ha fet que s'acabi suspenent l'esdeveniment
El Mobile World Congress 2020 de Barcelona s'ha suspès

Finalment no hi haurà Mobile World Congress d'aquí a dues setmanes. Després de l'onada de baixes d'empreses tecnològiques que s'han anat produint en els últims dies per la crisi del coronavirus, GSMA, els organitzadors del congrés, han decidit cancel·lar l'esdeveniment.

Aquest mateix dimecres, el consorci s'havia reunit d'urgència i, en un primer moment, havien fet pública la seva decisió de no suspendre el Mobile World Congress però, finalment, GSMA ha decidit suspendre el congrés que s'havia de celebrar del 24 al 27 de febrer.

Les cancel·lacions de l'alemanya Deutsche Telekom i de la francesa Orange, anunciades aquest matí, han estat la gota que ha fet vessar el got, ja que són dos gegants amb un pes especial entre les 26 companyies que formen part del consell d'administració de la GSMA, la patronal del sector i organitzadora de la fira. NTT Docomo, que també es troba en aquest grup de direcció, ja va anunciar la cancel·lació el cap de setmana.

En la trobada liderada pel conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, han participat els representants de les diferents companyies a través de videoconferència. La decisió final l'han decantat les quatre grans operadores europees: Vodafone, BT, Orange i Telefónica.

La postura d'aquestes dues últimes empreses ha estat especialment rellevant. Orange perquè el seu conseller delegat és l'actual president de torn de la GSMA i Telefónica perquè juga el paper d'amfitriona al saló.

L'Ajuntament de Barcelona ha convocat per demà una roda de premsa en què explicarà els motius que han portat a la suspensió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides