Els Premis Empresa de l’Any 2019 distingeixen a Blanca Sorigué amb el Premi Equipara

Els Premis Empresa de l’Any 2019 distingeixen a Blanca Sorigué amb
Els Premis Empresa de l’Any 2019 distingeixen a Blanca Sorigué amb el Premi Equipara

Blanca Sorigué, directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, així com del Saló Internacional de la Logística (SIL), Barcelona Meeting Point i eDelivery Barcelona Expo & Congress, ha estat distingida amb el Premi Equipara en el marc dels Premis Empresa de l’Any 2019. Cal destacar que aquest guardó ha distingit a Sorigué per haver destacat en el món empresarial de Catalunya per la seva aportació a la igualtat de gènere, la paritat en drets i deures i la conciliació entre la vida laboral i la vida familiar.

Actualment, Blanca Sorigué està liderant el Pla Estratègic del Consorci de la Zona Franca de Barcelona per als pròxims anys que es centra en la sostenibilitat econòmica de l’entitat a llarg termini, el desenvolupament econòmic -i a conseqüència social- del territori i la integració urbana així com la sostenibilitat mediambiental. Actualment, aquesta entitat pública de dinamització econòmica està promovent la implementació de l’economia 4.0 en els entorns empresarials i industrials, explorant noves formes de producció industrial i implicant-se plenament en la implantació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides en el seu entorn industrial.

Nascuda al 1973 a La Pobla de Segur (Lleida), Blanca Sorigué compta amb el Programa de Direcció General (PDG) d’IESE, el Màster en Direcció de Màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i el Grau de Turisme per la Universitat de Lleida (UdL). Tota la seva trajectòria professional ha estat lligada a l’organització de fires i altres certàmens professionals. Al gener del 2017 va ser nomenada directora d’Expansió del Consorci de la Zona Franca de Barcelona i al gener del 2018 va assumir la Direcció General de la institució.

Actualment, és la representant del Consorci en les associacions WFZO (Associació Mundial de Zones Franques) com a membre de la Junta Directiva, AFZA (Associació de Zones Franques de les Amèriques), ACTE (Associació de Centres de Transport d’Espanya) i al Barcelona Centre Disseny (BCD). També és membre del Comitè Espanyol de l’Agència de l’ONU per als refugiats (ACNUR).

EL CZFB PATROCINA EL PREMI INNOVA

Per la seva part, Pere Navarro, delegat especial del Consorci de la Zona Franca, entitat patrocinadora del Premi Innova en el marc dels Premis Empresa de l’Any 2019, va lliurar aquest guardó a Laboratorios Echevarne, una empresa de capital 100% familiar i que en els seus més de 60 anys d’experiència ha destacat per la seva aposta per la innovació tecnològica convertint-se en un dels laboratoris d’anàlisis principals i més avançats d’Europa. Per altra banda, el Premi Empresa de l’Any 2019 va ser per a Ametller Origen en una gala que també va reconèixer a Anaconda Biomed (Premi Inicia), eCooltra (Premi Digitalitza) i Lucta (Premi Projecta).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.