Quin columnista ‘indepe’ diu que Graupera ven fum i s’ha d’avergonyir?

Jordi Galves
Jordi Galves

Jordi Galves, columnista d'El Nacional, ha expressat el seu rebuig contra l'eventual aparició a les futures eleccions catalanes d'un espai independentista com el que promou Jordi Graupera, que fins fa poc més d'un any era columnista del mateix digital.

Tots dos han protagonitzat una discussió a Twitter després que Graupera publiqués un tuit destacant que El Punt Avui parlava de Primàries com el quart espai de l'independentisme.

"Et felicito. Contribuir a la fragmentació del vot independentista t'hauria de fer vergonya. Però vas néixer així, satisfet de tu mateix", l'ha atacat Galves, partidari d'"acabar amb el sistema de partits" i aconseguir la "unitat independentista a qualsevol preu", ja que, segons ell, Catalunya la "necessita" a "qualsevol preu".

"Estic disposat a votar-te. I a demanar el vot per tu. Però no a ajudar a construir un quart espai independentista", ha afegit Galves, per bé que ha retret a Graupera que "no m'agrada com t'expresses".

"Com més t'expliques més clar queda que no tens la capacitat de convèncer-me. Ets un venedor de fum. Jo, en canvi, no venc res", li ha etzibat després que Graupera expliqués el projecte de Primàries (un cop més) i la seva posició sobre la unitat independentista.

"És lleig que tota la teva cort m'hagi saltat al coll. És antipolític", s'ha queixat Galves (Gálvez al cercador de contractes de la CCMA) dels tuitaires partidaris de Primàries.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides