CCOO i UGT convoquen una vaga general a la petroquímica de Tarragona

Els treballadors s'aturaran el pròxim 19 de febrer per reclamar més seguretat i criden a la ciutadania a manifestar-se
Extinció de l'incendi a Iqoxe
Extinció de l'incendi a Iqoxe

Els sindicats majoritaris de les empreses químiques de Tarragona, CCOO i UGT, han registrat aquest dimecres la convocatòria d'una jornada de vaga general als polígons petroquímics nord i sud que començarà el pròxim 19 de febrer i durarà 24 hores.

L'objectiu de l'aturada és aconseguir millores en la seguretat de les instal·lacions després de l'explosió a IQOXE, com ara més inspectors de treball i un reforç dels protocols d'avís a la població en cas d'emergència.

Els sindicats han convocat una manifestació durant la jornada de vaga oberta a la participació de la ciutadania i han iniciat contactes amb entitats socials i veïnals i ajuntaments perquè els veïns s'hi sumin.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides