EL TRIANGLE fa història: fem 30 anys!!!

Diria que va ser ahir… però han passat 30 anys! Un tros de vida! En un pis del carrer Sant Antoni Maria Claret, al barri de l’Eixample de Barcelona, on vam tenir la primera redacció d’EL TRIANGLE, vam passar la nit en blanc preparant tots els detalls per la sortida de la primera edició de la revista. Hi havia la Meli, la Laura, el Carles, en Jordi, la Roser, en Gabi, en Xavier… I una il·lusió enorme pel camí que encetàvem.

D’aquell equip inicial, només la Luci Carrasco, l’estimada i admirada Luci Carrasco, continua al meu costat, al peu del canó, batallant -ara, des d’un despatx del carrer Mallorca-, per fer possible aquest petit miracle setmanal que és EL TRIANGLE. Altres companys i companyes han pres el relleu per donar vida i insuflar ànima a la capçalera: avui, l’Òscar, el David, l’Àngel, la Susana, la Paqui, la Carme, en Siscu, la Neus, en Xavi, en Jordi… aporten tota la seva gran vàlua professional per millorar i fer créixer aquest somni fet realitat.

1,2,3,4,5,6,7…. 1.380 edicions, treballades amb passió periodística i amor artesanal, setmana rere setmana, al servei dels nostres lectors i de la societat catalana. Quan va néixer EL TRIANGLE, i durant els primers anys, no hi havia Internet ni mòbils. Us ho imagineu?

La tecnologia ens ha canviat les maneres de comunicar i de comunicar-se. Òbviament, l’equip d’EL TRIANGLE no som uns adamites i hem afrontat els reptes que planteja l’era de la digitalització. Fem EL TRIANGLE DIARI (eltriangle.eu), en català i castellà, que actualitzem de manera permanent, set dies a la setmana, amb continguts exclusius i un ventall d’articles d’opinió inèdits.

I no només això: també hem creat, fa tres anys, el diari digital LA VALIRA (lavalira.eu), especialitzat en informació dels Pirineus, i, des de la tardor passada, el diari digital EL TRAPEZIO (eltrapezio.eu), dedicat a la informació ibèrica, en portuguès i espanyol. No parem. A la cuina tenim tres nous projectes dels quals us anirem donant novetats a mesura que es vagin materialitzant.

Com deia el vell professor Marshall McLuhan, “el mitjà és el missatge”. Jo crec en la força del paper imprès i, per tant, crec i lluito per la continuïtat de la revista EL TRIANGLE.

En aquests temps vertiginosos, l’univers d’Internet està ple de porqueria i s’ha convertit en l’hàbitat propici per les fake news. En canvi, el paper imprès és sinònim de solidesa informativa i de reflexió intel·lectual. També ho creuen així els lectors i els anunciants que ens fan costat. Llarga vida a EL TRIANGLE! I moltes gràcies a tots els professionals que, durant aquests 30 anys, han deixat la petja a la revista i que ja no són amb nosaltres, com el grandíssim Perich, que il·lustrava la portada de la primera edició de la revista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides