Carmen Calvo, sobre Torra: “Es pot ser president sense tenir escó”

La vicepresidenta manté de moment la predisposició al diàleg del govern espanyol
Carmen Calvo
Carmen Calvo

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, assegura que Quim Torra continua sent president tot i que ja no és diputat. Calvo diu també que la Mesa del Parlament està actuant "d'acord amb la llei" però que la "pròpia normativa estatutària" permet que pugui seguir ostentant el màxim càrrec de la Generalitat. "Es pot ser president sense tenir l'escó", ha insistit.

En aquest sentit, Calvo ha recordat que aquesta situació no és nova perquè "ja ho vam viure abans amb el senyor Gallardón, que va ser president de la comunitat de Madrid sense tenir l'escó".

La vicepresidenta també ha dit que seguiran treballant "amb els càrrecs legals i legítims" amb l'objectiu de resoldre "els problemes d'aquest país". "Alguns estan en altres coses però el Govern estarà al seu lloc resolent els problemes", ha afegit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides