Manifestants convocats per l’ANC i els CDR criden contra ERC i Torrent

Les protestes per la retirada de l'escó a Torra s'han mogut del Parlament a la plaça Urquinaona
Els Mossos han contingut la concentració a les portes del Parlament

Mentre es feia el ple del Parlament, a fora es concentraven unes tres-centes persones, convocades per l'ANC i els CDR. En algun moment, un grup ha intentat treure les tanques que es posen habitualment davant de la porta principal, però els Mossos d'Esquadra ho han impedit, produint-se moments de tensió.

Mentre el president del Parlament, Roger Torrent, obria la sessió informant que el vot del president de la Generalitat, Quim Torra, no comptaria, els concentrats llançaven crits demanant la dimissió de Torrent i contra Esquerra Republicana. Més tard, també s'han sentit consignes com "Uquinaona ho tornarem a fer" i "Ocupem el Parlament".

Quan s'ha ajornat el ple del Parlament de Catalunya, part dels concentrats han anat fins a l'exterior del Parc de la Ciutadella i durant una estona alguns han posat una línia de contenidors a l'entrada del parc, entre el passeig Picasso i l'Avinguda del Marquès de l'Argentera.

Després, part d'aquests manifestants s'ha dirigit cap a la Plaça Urquinaona cridant "ho tornarem a fer"; una vegada allà han cremat alguns contenidors i han muntat barricades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides