A on està treballant l’exregidor Antoni Vives?

Antoni Vives
Antoni Vives

Antoni Vives va ser la mà dreta de Xavier Trias a l’alcaldia de Barcelona i màxim responsable de l’urbanisme a la capital catalana. Investigat per la trama del 3% de Convergència, va acabar deixant l’acta de regidor. Va crear la consultora City Transformation Agency conjuntament amb l’arquitecta Maria Sisternas, una de les seves col·laboradores a l’Ajuntament.

Aquesta empresa, domiciliada al carrer Ramon Miquel i Planas del districte de Sarrà-Sant Gervasi de Barcelona, ofereix als seus clients “internacionals” els “serveis tècnics d’arquitectura i planejament urbà”.

En el web corporatiu s’assenyala els diversos països (des d’Alaska fins a l’Iran, per exemple) on estaria desenvolupant la seva feina. Tot sembla indicar que, a hores d’ara, Vives ha rebut l’oferiment de fer una nova ciutat tecnològica en un dels estats de la Península Aràbiga.

El petroli deixarà en una cinquantena d’anys de ser la principal font de riquesa i els xeics ja estan preparant-se per tenir una ciutat pensada per atraure les noves tecnologies. Per això, cal un planejament urbanístic. Vives, amb la seva empresa, ha estat l’elegit. Amb ell, estan vivint-hi alguns dels més pròxims col·laboradors.

Tant Vives com Sisternas col·laboren a les pàgines d’opinió del diari Ara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides