Trapero afirma que no tenia “ni idea” dels plans del govern català

Reprodueix vídeo

En la segona sessió del judici a l'Audiència Nacional contra la cúpula dels Mossos d'Esquadra durant els dies àlgids del procés independentista, el major Josep Lluís Trapero quan ha estat preguntat si era conscient dels plans del govern de Carles Puigdemont per tenir competències plenes, ha afirmat que "no, clarament no" afegint que "dels plans estratègics del govern jo no tinc ni idea perquè ningú me'ls ha comunicat".

El major Trapero també ha declarat que en dues reunions que van mantenir amb l'aleshores director dels Mossos, Pere Soler, al departament d'Economia se li van demanar dades de la base de la policia catalana sobre la gestió d'hotels i apartaments. Trapero ha assegurat que "volien la informació pel tema fiscal. Ens vàrem negar perquè aquella base de dades és per temes de seguretat". El major ha afegit que en la segona reunió a Economia "volien informació sobre investigacions de temes fiscals, els hi vaig dir que no".

Sobre el paper de l'aleshores conseller d'Interior, Joaquim Forn, el major Trapero ha afirmat que "el conseller d'Interior sempre ens va dir que faria de conseller d'Interior, independentment de les manifestacions públiques que fes", per reblar que "si ens va enganyar o ens va trair, no li puc dir una altra cosa".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides