Grand Tibidabo acusa Jordi Pujol Ferrusola de blanqueig

Els amos de la societat presenten un escrit a l'instructor del cas Pujol per mantenir-se com a acusació popular
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament, el 2015
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament, el 2015

Jordi Pujol Ferrusola, el primogènit de l'expresident català Jordi Pujol, és acusat pels actuals amos de Grand Tibidabo de blanquejar a Andorra diners d'aquesta societat en l'època en què l'encapçalava Javier de la Rosa, segons han fet constar en un escrit remès a l'Audiència Nacional.

En aquesta comunicació, remesa al magistrat instructor José de la Mata i revelada per Vozpópuli, afirmen que en el procediment "ha estat localitzada una quantitat de diners provinent de les arques de Grand Tibidabo SA (en liquidació) que han aparegut blanquejades o en intent de blanqueig en comptes corrents a Andorra de Jordi Pujol Ferrusola".

Als amos de Grand Tibidabo volen evitar que, com han demanat els Pujol Ferrusola, els impedeixen exercir l'acusació popular en aquesta causa. Així mateix, afegeix Vozpópuli, la societat anuncia que emprendrà accions civils contra la família de l'expresident de la Generalitat, ja que es considera "víctima indirecta de Jordi Pujol Ferrusola i altres per transmissió a aquest de part de l'espoliat per tercers i pel coinvestigat Javier de la Rosa".

De la Rosa va fer perdre els estalvis a 10.000 petits accionistes i va ser condemnat per l'apropiació de 68 milions d'euros de la societat.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari