Qui presentarà el nou llibre de Santi Vila?

Portada del nou llibre de Santi Vila
Portada del nou llibre de Santi Vila

Josep Cuní i Andreu Mas-Colell. És el segon llibre de l’ex-conseller de la Generalitat després de la crisi de la tardor del 2017 a Catalunya i de la posterior sentència del Tribunal Suprem. A ell el Tribunal Suprem el va condenar a un any i vuit mesos d’inhabilitació i a una multa de 200 euros diaris durant deu mesos per un delicte de desobediència. El primer llibre que va escriure el va titular D’herois i traïdors i explicava com va viure aquells intensos dies de setembre i octubre de 2017. Ara publica Vèncer i convèncer, que incorpora el subtítol "Del banc dels acusats al compromís amb la reconciliació".

El periodista i l’economista i també ex-conseller l’acompanyaran en la presentació que en farà el proper 12 de febrer al Cercle d’Economia, a Barcelona. El llibre s’ha editat en català (Pòrtic) i castellà (Ediciones Península) i arriba en un moment en què Vila ha d’acarar un altre judici, per la seva oposició a tornar 44 obres d’art que eren al Museu de Lleida i que reclamava l’ajuntament aragonès de Sixena. Ha de fer front a una fiança de 216.000 euros. La seva petició de suport a la Caixa de Solidaritat que ajuda els polítics i activistes empresonats arran de la sentència del Suprem ha rebut dures crítiques dels sectors més hiperventilats del processisme que el consideren un traïdor a la causa.

A la sinopsi de Vèncer i convèncer s’hi llegeix “L’exconseller de la Generalitat Santi Vila relata en primera persona la seva experiència al banc dels acusats davant el Tribunal Suprem i la seva declaració, però també les veritats i mentides d’alguns dels principals protagonistes i testimonis durant el judici, les experiències i anècdotes d’aquells llargs mesos de procés judicial, viscuts entre Madrid i Barcelona. L’autor dedica la segona part del seu llibre a plantejar la seva proposta per recuperar els consensos constitucionals bàsics per a la convivència i, a través del diàleg, reprendre el camí de la reconciliació i el progrés a Catalunya i al conjunt d’Espanya”.

La presentació del nou llibre de Santi Vila promet ser mogudeta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides