Díaz Ayuso vol endur-se el Mobile

El president d'IFEMA troba que "està bé on està" i l'alcalde madrileny no es pronuncia
Isabel Díaz Ayuso
Isabel Díaz Ayuso

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha anunciat que el seu govern competirà perquè la capital d'Espanya aculli el Mobile World Congress, el congrés anual sobre telefonia mòbil que des de la seva creació, el 2006, se celebra a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

"Anirem a totes", ha anunciat Díaz Ayuso aquest dijous en un esdeveniment organitzat per Europa Press, després de destacar que "estem preparats", esgrimint com a precedent favorable la recent cimera del clima de l'ONU, que s'havia de celebrar a Xile però es va organitzar a Madrid.

Les declaracions de la presidenta madrilenya contrasten amb les postures del president del comitè executiu del recinte ferial madrileny IFEMA i de l'alcalde de Madrid. El dirigent d'IFEMA, Clemente González Soler, en declaracions a la Cadena SER, ha considerat que el Mobile "està bé on està". Per la seva part, l'alcalde José Luis Martínez Almeida ha evitat respondre la pregunta.

Posteriorment, l'equip de Díaz Ayuso ha matisat les declaracions de la presidenta madrilenya quan ha indicat que el govern d'aquesta comunitat no vol que Barcelona i Espanya perdin el Mobile, i que Madrid hi serà si finalment la capital catalana no el segueix acollint. Díaz Ayuso, això sí, ha revelat que fa setmanes que parla amb els organitzadors i ha carregat contra el tracte que aquests reben de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides