Vox demanda el Parlament Europeu per admetre Puigdemont i Comín

La formació d'ultradreta porta l'Eurocambra al TJUE
Santiago Abascal

Vox ha presentat una demanda contra el Parlament Europeu per haver acceptat Carles Puigdemont i Toni Comín com a eurodiputats, després de la sentència del Tribunal de Luxemburg. Segons el partit d'ultradreta, no tenen dret a ser-ho perquè no han acatat la Constitució espanyola.

Per Vox, l'Eurocambra ha reconegut Puigdemont i Comín sense respectar les lleis espanyoles, perquè, segons la llei electoral, cal acatar la Constitució per ser eurodiputat. El president del partit, Santiago Abascal, s'ha desplaçat fins a la seu del Parlament Europeu, a Estrasburg, per anunciar la demanda.

La justícia europea ja ha deixat clar amb la sentència sobre Oriol Junqueras que l'única condició per ser eurodiputat és ser proclamat després d'obtenir els vots.

Abascal ha assegurat que no té cap missatge per a Puigdemont si se'l creua pels passadissos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides