Els Reis d’Esquerra Republicana poden portar la investidura a Sánchez

Els republicans, que estan a l'espera del que digui l'Advocacia de l'Estat, admeten que el diàleg està madur
Congrés d'Esquerra

Dirigents d'Esquerra confirmen que "la fruita està prou madura com perquè caigui entre el 27 de desembre i el 5 de gener", abans de Reis. La possible entesa sobrevola el congrés que els republicans celebren aquest dissabte, on esperen el pronunciament de l'Advocacia de l'Estat, prevista pel pròxim dilluns.

En cas que hi hagi entesa, els republicans haurien de reunir el seu consell nacional per validar l'acord i a partir d'aquí es posaria en marxa tota la maquinària al Congrés. Aquest tràmit fa difícil que la investidura es produeixi abans de finals d'any, però admeten que sí que podrien portar-la els Reis.

Calvo diu que el Suprem ha d'acatar la sentència

D'altra banda, la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, ha subratllat aquest dissabte que el Tribunal Suprem ha d'acatar i complir la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) sobre la immunitat d'Oriol Junqueras.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides