Quim Torra té ordres de callar

Els estrategues de la Generalitat tenen por que pugui posar en perill les negociacions amb el PSOE
Quim Torra
Quim Torra

La consigna que un dels responsables d’estratègia del Govern va donar a l’entorn del president de la Generalitat, Quim Torra, en referència al cap de l’executiu era: “Que calli. Que no parli amb la premsa. I si fa discursos, que parli del sexe dels àngels”.

Són tantes les manifestacions polèmiques i que porten a interpretacions ambigües que des del mateix Palau han decidit fer callar el president, sobretot mentre duren les negociacions entre els independentistes i el PSOE per a una possible investidura i l’establiment d’unes relacions normalitzades amb Catalunya.

Els estrategues de la Generalitat tenen por que una simple frase de Quim Torra descontextualitzada ho engegui tot a rodar. De fet, Quim Torra no perd ocasió per mostrar-se sense filtres. Encara ressonen les paraules del president català quan va amenaçar amb tirar-se pets durant la seva declaració davant del jutge en el judici pels llaços grocs.

El passat mes de novembre, en un dinar a Bescanó (Girona) en solidaritat amb els polítics presos va dir públicament que "he menjat un plat de botifarra amb mongetes bastant contundent i, segons les preguntes que em facin en el judici, la cosa pot sortir per una banda o per un altre".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides