La policia identifica els individus que van tapar l’homenatge pel 17-A

Haurien tapat amb ciment la inscripció en considerar que les lletres àrabs no es poden trepitjar
Un home tapa amb ciment l'homenatge a les víctimes del 17-A
Un home tapa amb ciment l'homenatge a les víctimes del 17-A

La Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional han identificat els quatre individus que van tapar amb ciment les lletres que hi ha a les Rambles en àrab i que formen part de l'homenatge de la ciutat a les víctimes dels atemptats del 17 d'agost del 2017.

L'atac es va produir a les sis de la tarda d'aquest dilluns i va ser gravat per diferents vianants amb els seus telèfons mòbils. Aquesta acció va permetre a la Guàrdia Urbana localitzar els presumptes autors de l'atac i identificar-los, tot i que dos dels detinguts anaven indocumentats i els van haver d'identificar agents de la Policia Nacional.

Els quatre individus, de nacionalitat pakistanesa, podrien ser acusats per delictes d'odi i danys, tot i que els serveis de neteja de l'ajuntament van reparar els desperfectes. Ha transcendit que els autors dels fets haurien al·legat que van tapar la inscripció en considerar que les lletres àrabs no es poden trepitjar.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari