Sense notícies del Síndic de Greuges

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ocupa el càrrec amb el mandat caducat. No és l’única institució. De fet, són tantes que el president del Parlament, Roger Torrent, va convocar diverses reunions amb els grups parlamentaris per intentar desbloquejar la renovació d’ens com el Síndic, el CAC o la CCMA.

Però, de moment, la cosa no fructifica. Tot i amb això, el cas del Síndic és el més sagnant. En la resta d’institucions, els grups s’han de posar d’acord per fer la renovació, perquè ja hi ha fins i tot alguns noms de consens. Però per al Síndic, la tensió política és tanta que ni tan sols els independentistes han estat capaços de posar un nom en comú.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides