Quina vella sospita processista ressuscita Ramón Cotarelo?

Ramon Cotarelo
Ramon Cotarelo

Ramón Cotarelo, catedràtic emèrit de Ciència Política la UNED, processista puigdemontista i assot d'ERC, ha assenyalat la directora general de Twitter per a Espanya i Portugal, Nathalie Picquot, a qui alguns independentistes ja responsabilitzaven a principis del 2018 d'una suposada campanya de censura.

"Segons sembla", afirmava el politòleg aquesta setmana, "es dedica a treure seguidors dels comptes que li desagraden per raons polítiques".

Cotarelo ha etiquetat l'executiva amb l'insult processista de moda -"la molt nyorda"- i ha recordat és "una familiar de la casa reial espanyola". La responsable de Twitter a Espanya i Portugal, en concret, és esposa d'Álvaro Fernández de Araoz Gómez-Acebo, cosí segon del rei Felip VI.

Un usuari, això sí, ha alertat Cotarelo que "potser es tracta del fet que Twitter va iniciar el passat dia 30 un procés d'eliminació de contes falsos i/o sense activitat. Des de Twitter ho van anunciar diversos cops la darrera setmana".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides