Asens i Albiach, ben col·locats

Els comuns segueixen patint a Catalunya una manca de lideratge nacional. La cara visible i persona forta de la formació continua sent, en solitari, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. És per això que Colau i el seu equip han aprofitat el procés de renovació dels òrgans interns del partit per col·locar en els llocs visibles i de responsabilitat cabdal de Catalunya en Comú les dues cares que Colau vol promocionar.

D’un costat, la presidenta del grup parlamentari dels comuns, Jéssica Albiach, estarà al capdamunt de la cúpula del partit. I de l’altre serà el portaveu d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, el president del consell nacional dels comuns.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides