Els polítics estan desencantats amb l’octubre del 2017

Passats més de dos anys de l’octubre del 2017, quan es va celebrar l’1-O i es va fer la pseudodeclaració d’independència, són diversos els llibres i sumaris judicials que han aparegut i que han tret a la llum detalls sobre com van anar aquells dies, què es feia, i les diferències amb el que es deia.

Però, a més a més, hi ha un seguit de polítics independentistes que estan també descobrint que, igual que a la resta, els seus propis dirigents els tenien enganyats, anaven maniobrant a l’esquena dels altres i no passaven comptes davant de res ni de ningú malgrat que altres donessin la cara per ells. Tant és així que en les darreres setmanes són diversos els polítics i expolítics que han fet arribar les seves queixes als que aleshores capitanejaven el procés independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides