Què es cou a Catalunya Ràdio?

Saül Gordillo
Saül Gordillo

Una convocatòria de vaga com la de TV3. L'assemblea dels treballadors de la ràdio pública catalana ha optat -per una majoria aclaparadora de 42 vots a favor, cap en contra i 2 abstencions- fer aturades parcials per reivindicar la recuperació de les 35 hores del conveni laboral, el pla de renovació de la plantilla, i les substitucions i contractacions per cobrir els pics de feina.

La previsió dels vaguistes és aturar-se 10 minuts els dies 3, 5, 9, 11, 13, 16, 18 i 20 de desembre, en horaris diversos: de bon matí, a les 8 a les 8.10 hores del dia 9, però també de les 21 a les 21.10 hores el 5 de desembre.

La decisió es farà notar en antena alhora que la vaga de TV3, que comença a fer interrupcions aquest dijous als TN i seguirà fent-ne fins al 20 de desembre, la mateixa data final de les aturades dels treballadors de Catalunya Ràdio, amb els quals comparteixen reivindicacions.

D'altra banda, les cares eren llargues als passadissos de Catalunya Ràdio aquest dimecres, quan s'han conegut els resultats de les audiències radiofòniques difosos per la tercera onada de l'EGM d'enguany.

Catalunya Ràdio perd terreny darrere de RAC1, tot i que l'emissora de Godó ha perdut oients. Igualment, El Matí de Catalunya Ràdio, que condueix Mònica Terribas, es troba més lluny que abans del matinal líder de Catalunya, El Món a RAC1, de Jordi Basté. Això sí, el director de l'emissora pública, Saül Gordillo, ha celebrat que han superat durant tres anys seguits els 633.000 oients.

(Visited 161 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari