Per quin logo es barallen ‘indepes’ a Twitter?

Per quin logo es barallen 'indepes' a Twitter?
Per quin logo es barallen 'indepes' a Twitter?

Pel logo de Disney. L'advocada i columnista de Nació Digital Maria Vila ha encès els ànims d'altres independentistes en associar el Consell per la República amb Disney.

Aquest cap de setmana, el plenari de la convenció nacional de Primàries Catalunya, la formació de Jordi Graupera, ha rebutjat adherir-se al Consell per la República.

Maria Vila, que va ser la número dos de la candidatura de Graupera a l'alcaldia de Barcelona, s'ha fet ressò de la notícia aquest dissabte amb una piulada que mostra un logo de Disney modificat: en comptes de la marca original apareix el nom del Consell per la República.

L'ús burleta d'aquest mem ha indignat uns quants independentistes, per la qual cosa Vila ha cregut convenient aclarir amb una tirallonga de tuits per què troba que és positiu no donar suport al Consell per la República: considera que aquest ens és antidemocràtic i "una quimera" que condueix a la frustració. "Tant de bo us ofenguéssiu tant amb les mentides que ens intenten colar dia sí dia també", ha etzibat als crítics.

Però entre els que es van indignar hi havia grans estrelles tuitaires del processisme: Cristina de Haro, àlies Gallifantes, i CNI Catalunya.

Gallifantes ha considerat que el logo sobrava i que Vila havia ofès molta gent. I CNI Catalunya, un usuari anònim molt valorat pels indepes, ha girat la conya contra Vila quan ha associat el logo de Disney a "Primàries màgiques", tot interpel·lant-la: "A veure com et fa sentir això…".

Els ànims s'han encès encara més quan Vila, que coneix la identitat de CNI Catalunya, ha publicat una resposta referint-se a ell pel nom de pila, fet que ha originat una tempesta de retrets encara més forta contra ella.

Una altra estrella tuitera, Mark Serra, per exemple, ha titllat l'actitud de Vila de "repugnant". Altres usuaris l'han tractat de miserable i delatora, ja que alguns usuaris indepes creuen que, d'aquesta manera, havia destapat la identitat del tuiter davant de les forces de seguretat espanyoles.

Finalment, CNI Catalunya ha tancat el seu perfil i Vila s'ha disculpat per citar-lo pel nom. La controvèrsia ha tingut ressò en un mitjà tan militant com La República, que ha retret Vila que havia revelat "suposades dades personals".

"Exemple clàssic de manipulació. Dir el seu nom de pila no és revelar la seva identitat, i en cap moment m'he vantat que hagi marxat de Twitter", ha replicat Vila.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides