Els sabotatges a les vies de trens no s’aturen

CCOO i l'UGT han denunciat que "s'estan donant les condicions per a un accident greu que tots lamentarem"
Tren de Rodalies

La circulació de la línia R4 de Rodalies entre Terrassa i Viladecavalls ha estat interrompuda aquest dilluns al matí per la col·locació de bigues de formigó a les vies. Aquest acte de sabotatge ha provocat que aquesta línia hagi estat interrompuda durant gairebé una hora.

Renfe ha informat que han descobert el sabotatge al voltant de dos quarts de sis del matí, i que poc abans de dos quarts de set ja s'havia restablert la circulació després que s'haguessin retirat les bigues de la via.

CCOO i UGT van denunciar fa quinze dies els sabotatges que s'estan fent a les vies de tren a Catalunya. Els dos sindicats majoritaris van demanar a la Generalitat de Catalunya i al Ministeri de Foment que denunciessin aquests actes amb els quals, segons els sindicats, "s'estan donant les condicions per a un accident greu que tots lamentarem".

(Visited 95 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari