Quin alcalde ha fet el ridícul aquest passat 10-N?

Jordi Ballart

Jordi Ballart, l’alcalde de Terrassa, va donar suport públic a l’opció que encapçalava Íñigo Errejón a les passades eleccions generals del 10-N, Més País. El líder d’aquesta formació fins i tot va visitar la ciutat del Vallès durant la campanya electoral, on es va fotografiar al costat de l’alcalde. Va ser una trobada d’escindits: Jordi Ballart, que va abandonar el PSC per fundar el partit Tot per Terrassa, i Íñigo Errejón, que va trencar amb Pablo Iglesias i va marxar d’Unides Podem per crear Més País.

En les eleccions municipals del passat 26 de maig, la llista encapçalada per Jordi Ballart va obtenir 27.970 vots i 10 regidors, fet que li va donar l’alcaldia. En canvi, en les eleccions generals d’aquest passat 10-N, el partit que patrocinava Jordi Ballart, Més País, només ha tret 2.120 vots a la ciutat egarenca. A més, ha hagut de comprovar com el seu antic partit, el PSC, ha guanyat aquestes eleccions a Terrassa, amb el 22,6% dels vots, enfront del minúscul 1,89% de Més País.

I és que la imatge pública de Jordi Ballart –que predica la transparència i el bon govern- ha quedat molt tocada després de l’escàndol protagonitzat a la Diputació de Barcelona. El seu partit, Tot per Terrassa, té una representant a la corporació provincial, amb dret a disposar d’un assessor polític molt ben remunerat. Doncs bé, per ocupar aquest càrrec d’assessor polític –amb una retribució d’uns 5.000 euros bruts mensuals- ha estat designat Ignasi Sagalés, la parella sentimental de Jordi Ballart, amb qui comparteix tres fills adoptats. Un cas de nepotisme de manual que ha malmès la trajectòria pública de l’alcalde de Terrassa i que ho ha pagat electoralment –sense ser-ne conscient- el partit d’Íñigo Errejón.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides