Torra encara truca Sánchez sense èxit

El president espanyol en funcions ha adduït que estava reunit, indiquen fonts de Presidència
Quim Torra, el expresidente Artur Mas y la exvicepresidenta Joana Orte
Quim Torra, el expresidente Artur Mas y la exvicepresidenta Joana Ortega

El president de la Generalitat, Quim Torra, segueix mirant de parlar per telèfon amb el president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, però no ho aconsegueix. Segons fonts de la Presidència de la Generalitat, Torra ha volgut contactar telefònicament amb Sánchez, un cop més, aquest dilluns a les 9.45 hores del matí, però a la Moncloa li han respost que no el podria atendre perquè estava reunit.

El desinterès de Sánchez va ser escenificat pel president català en una recent emissió de TV3, en la qual Torra exclamava "Quins collons!" i "És increïble, eh", després de no ser atès pel socialista. Sánchez s'ha negat darrerament a parlar amb Torra al·legant que el president català, en primer lloc, ha de condemnar la violència dels aldarulls independentistes de les darreres setmanes de manera "rotunda ferma i sense matisos".

Torra, que va respondre Sánchez que no rep lliçons d'ell en aquest sentit, ha manifestat ara que és l'hora que el president en funcions s'assegui i parli, tot repetint el lema "sit and talk" que fan seu també  l'expresident Artur Mas, que ha commemorat amb Torra la consulta del 9N, i Tsunami Democràtic

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari