Mireia Vehí: “Anem a Madrid a fer una esmena al règim”

La representant de la CUP diu que "els 245.000 vots que hem obtingut són en clau destituent i ingovernables”
Mirèia Vehí després de votar

La CUP entrarà al nou Congrés amb dos diputats. Són els que li pertoquen pels 245.000 vots obtinguts en aquestes eleccions. Mireia Vehí, la cap de llista d’aquesta candidatura per Barcelona, ha afirmat que “anem a Madrid a fer una esmena al règim”. Els vots obtinguts són, segons ella, en “clau destituent i ingovernables”.

Vehí ha començat la seva intervenció, aquesta nit, afirmant que la jornada no havia estat cap “festa de la democràcia” perquè, segons ha recordat, “hi ha 49 persones empresonades i exiliades que no han pogut exercir el seu dret a vot”. També ha denunciat que la Llei d’Estrangeria impedeix votar els migrants. Els assistents han interromput la seva intervenció amb crits de “Catalunya antifeixista”. Vox, el partit que representa el feixisme denunciat per aquests crits, ha obtingut també dos diputats en aquests comicis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides