L’absentisme laboral dels polítics s’incrementa en vigílies del 10-N

Aquesta setmana comença la campanya electoral per a les eleccions al Congrés i al Senat del 10 de novembre. Les cambres espanyoles estan aturades de fa setmanes i els que ocupaven els seus escons no tenen gaire feina a fer, més enllà d’intentar preparar l’activitat política que els hauria de portar a tornar a ser diputats. Això fa que s’hi dediquin en cos i ànima aquests dies. I s’entén. El que ja no és tan fàcilment comprensible és que, amb ells, estiguin dia i nit també diputats del Parlament, membres del govern o destacats alcaldes. I és que la proximitat del 10 de novembre no atura l’activitat a la cambra catalana, a la Generalitat o als ajuntaments. O almenys així hauria de ser.

Però els seus responsables polítics no dubten a deixar de banda la seva feina, per la qual cobren cada mes, per atendre tasques de partit i ajudar els companys de candidatura. Fins i tot si això suposa absentar-se descaradament de plens o faltar a reunions habituals per acudir a actes de partit o a acompanyar caps de llista o líders de Madrid en passejades diverses. Fa anys, almenys, ho intentaven dissimular una mica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.