SCC denunciarà la presidenta de l’ANC per delicte d’odi i apologia de la violència

Elisenda Paluzie va valorar que les imatges violentes "fan visible el conflicte"
Elisenda Paluzie
Elisenda Paluzie

L'entitat constitucionalista Societat Civil Catalana (SCC) ha anunciat que presentarà aquest dimecres a la Fiscalia una denúncia per delicte d'odi i apologia de la violència contra Elisenda Paluzie, la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), per les manifestacions que va fer a TV3 sobre les imatges de violència emmarcades en les protestes independentistes dels darreres dies.

SCC ha anunciat aquesta decisió en un comunicat difós aquest dimarts, al qual destaca que Paluzie "no només no l'ha condemnat, sinó que ha fet una valoració positiva de la violència secessionista que hi ha en carrers de tot Cataluya".

L'entitat constitucionalista considera que les declaracions de Paluzie al programa Els Matins són "antidemocràtiques i irresponsables". Paluzie va valorar que les imatges violentes "fan visible el conflicte" i que "són aquests incidents els que fan que estem en la premsa internacional de manera continuada".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.