SCC denunciarà la presidenta de l’ANC per delicte d’odi i apologia de la violència

Elisenda Paluzie va valorar que les imatges violentes "fan visible el conflicte"
Elisenda Paluzie
Elisenda Paluzie

L'entitat constitucionalista Societat Civil Catalana (SCC) ha anunciat que presentarà aquest dimecres a la Fiscalia una denúncia per delicte d'odi i apologia de la violència contra Elisenda Paluzie, la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), per les manifestacions que va fer a TV3 sobre les imatges de violència emmarcades en les protestes independentistes dels darreres dies.

SCC ha anunciat aquesta decisió en un comunicat difós aquest dimarts, al qual destaca que Paluzie "no només no l'ha condemnat, sinó que ha fet una valoració positiva de la violència secessionista que hi ha en carrers de tot Cataluya".

L'entitat constitucionalista considera que les declaracions de Paluzie al programa Els Matins són "antidemocràtiques i irresponsables". Paluzie va valorar que les imatges violentes "fan visible el conflicte" i que "són aquests incidents els que fan que estem en la premsa internacional de manera continuada".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides