Un votant de l’1-O accepta 9 mesos de presó per agredir un guàrdia civil

El primer participant en el referèndum il·legal condemnat va llançar una cadira contra un agent
El guàrdia civil, després de rebre el cop de la cadira
El guàrdia civil, després de rebre el cop de la cadira

Un home que va llançar una cadira a un agent de la Guàrdia Civil durant la intervenció policial contra celebració del referèndum il·legal de l'1 d'octubre del 2017 ha acceptat una condemna de 9 mesos de presó. Aquesta pena, pactada amb l'acusació, no comportarà l'ingrés a la presó de l'agressor si no delinqueix durant els pròxims dos anys, perquè no té antecedents.

L'agressió va succeir a la localitat de Sant Joan de Vilatorrada quan l'agent, que va patir lesions lleus per l'impacte de la cadira contra les seves cames, acabava d'accedir, trencant el vidre de la porta, a un institut habilitat pels organitzadors de l'1-O com un punt de votació.

La resolució, coneguda aquest dilluns, estableix una condemna de presó i d'inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu -ser candidat electoral- per 9 mesos, així com una multa de sis euros diaris durant dos mesos per la comissió d'un delicte lleu de lesions.

Es tracta del primer votant de l'1-O que ha estat condemnat per agredir un agent dels cossos i forces de seguretat de l'Estat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.