Els CDR tenien una cèl·lula dorment, segons un dels documents confiscats

'ABC' avança el contingut d'un manuscrit obtingut per la Guàrdia Civil
La nit de les detencions dels CDR

Els membres dels CDR detinguts en el marc de l'operació Judes, acusats de terrorisme i tancats en presó preventiva, formaven una "cèl·lula dorment" que havia d'estar prepara per actuar, segons publica l'ABC citant el contingut d'un document manuscrit obtingut per la Guàrdia Civil durant els escorcolls.

El mateix document demana als membres de la "cèl·lula dorment" que cerquin objectius, i destaca que és necessari que estiguin "instruïts en la manera de realitzar atacs amb mitjans casolans".

Aquesta informació assenyala que, en el mateix document, s'expressa la necessitat de perjudicar greument l'economia catalana.

Pel que fa al material comissat, segons l'ABC hi hauria un parell de bosses amb emissors-receptors portàtils, el que demostra un grau de preparació en absolut habitual en grups que simplement es dediquen a protagonitzar aldarulls, com poden ser antisistema o elements violents del moviment okupa, als quals la Generalitat ha intentat atribuir els episodis més violents dels últims dies. Fins i tot, es va intervenir un receptor de freqüències que se sol utilitzar per interceptar les comunicacions de les Forces de Seguretat i conèixer així els seus moviments.

Segons l'ABC, la Guàrdia Civil també disposa d'una conversa telefònica entre un dels individus investigats i un tal "Quim", a qui el seu interlocutor li comenta que té pendent de tractar amb ell el tema de la "pólvora".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides