La delegació del govern espanyol, epicentre de protestes en el segon dia

Reprodueix vídeo

El segon dia de protestes per la sentència del procés ha començat tranquil, amb talls a diferents carreteres catalanes, però de mica en mica s’ha anat crispant l’ambient fins que han arribat, una jornada més, les càrregues policials. Aquest cop, el punt de tensió ha estat la delegació del govern espanyol a Barcelona, allà és a on s’han reunit més manifestants i a on la policia ha carregat amb més contundència.

Així, milers de persones s'han concentrat davant la delegació, completament blindada per un perímetre de tanques i un fort cordó policial dels Mossos. Una concentració que ha tingut dos punts neuràlgics contraposats: espelmes enceses a la cantonada de Mallorca amb Bruc, i tensió i càrregues dels Mossos tres carrers més enllà, a Mallorca amb Passeig de Gràcia.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural havien convocat una seguda "pacífica" a tocar de la delegació del govern espanyol. Les dues entitats han fet, a més, una altra crida per replicar la seguda davant les subdelegacions del govern espanyol a Tarragona, Lleida i Girona, on també s'hi han aplegat milers de persones. En altres ciutats catalanes els manifestants s’han congregat davant d’edificis diversos del govern espanyol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides